واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم

آیت‌الله جنتی:‌ برای حل مشکلات کشور در هیچ سطحی بن‌بست وجود ندارد

دبیر شورای نگهبان گفت: به برکت قانون اساسی متعالی جمهوری اسلامی ایران، برای حل مشکلات کشور در هیچ سطحی بن‌بست وجود ندارد و همگان باید برای طی کردن مسیرهای قانونی و احترام به قانون تلاش کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز چهارشنبه (۲۰ اردیبهشت) در جلسه این شورا ضمن تسلیت به مناسبت ایام وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، به فضلیت‌های این محدث بزرگ شیعه اشاره کرد و گفت: ایشان از محدثین بزرگ و از اصحاب امام جواد و امام هادی علیهم السّلام بودند.

 

وی با بیان اینکه مداومت در زیارت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) همواره مورد تاکید بزرگان بوده است، افزود: ایشان عالمی ولایتمدار و مبارز بود که به دلیل خفقان دوران عباسی و دشمنی سخت آنان با شیعیان، مجبور به هجرت شدند و به شهرری هجرت کردند و سرانجام در همین شهر درگذشتند که البته برخی آن حضرت را شهید و مسموم‌شده نیز می‌دانند.

 

آیت‌الله جنتی مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی حضرت عبدالعظیم(ع) را برابر دانستن فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار با فضیلت زیارت سیّدالشهدا (ع) توسط حضرت امام هادی(ع) دانست و تصریح کرد: این نکته که شخصیتی مانند عبدالعظیم حسنی(ع) به خدمت حضرت امام هادی(ع) می‌رسید و عقاید خود را به آن امام بزرگوار عرضه می‌کرد، حاوی آموزه‌های بسیاری است.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین این آموزه‌ها ولایتمداری ایشان است، خاطرنشان کرد: در حقیقت این محدث بزرگ و عالم برجسته، اعتبار اجتماعی و علمی خود را برای معرفی جایگاه امامت هزینه کرد.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به برخی مسائل روز گفت: به برکت قانون اساسی متعالی جمهوری اسلامی ایران، برای حل مشکلات کشور در هیچ سطحی بن‌بست وجود ندارد و همگان باید برای طی کردن مسیرهای قانونی و احترام به قانون تلاش کنند./ فارس

 

ارسال نظر